cot cet cot cet ^^

09 April 2011

twin tower @live 2011- FREE CONCERT!

assalamualaikum..=)

oh.. mlm semalam aku n mr.nuek pegi tgk konsert kt klcc! 
di saat bnyk bnde yg perlu dbuat spt vde0 mndarin, test yg b'deret2 next week n pr0p0sal yg wat id0p aku jd huru hare, sempat plak nak g tgk konsert kn.. hahah! 
xpela.. release tnsyen jap stlh seharian m'abeskn mase dgn sh0oting vde0 mandarin.. letih!
xsmpat nak abeskn sh0ot smlm c0z ayh aku nak pkai kete plak.. kete die rosak..
hari ni baru nak sambung sh0oting ag.. haih.. mlsnyeee..............................

ok, back to the concert.. 

mr.nuek ni b'iye ajak g tgk concert sbb nak tgk wondergirls! 
wah! ade wondergirls! aku pon teruja nak g! hehe.. 
otw g sane, jln jem sikit2.. 
bile smpai, yuna tgh perform.. oh yuna! 


sgt3 ramai org kt ctu ye! yela.. concert free kn... ade wondergirls plak tuh.. 
beriban la org nk tgk kn..
kami pon nyelit2 carik port sesuai.. tp owg2 kt ctu tinggi2 belaka!
t'jengket2 aku nk tgk stage.. sr0h mr.nuek d0kong, dye xm0.. haha! 
tyme wondergirls perform, aku nmpk rmbut diowg je!! grrrrr.... 
tgk kt skrin je la.. tu pon t'jengket2 gak c0z owg dpn aku b'iye ml0mpat2 suka w0ndergirls.. ish3..

ala.... c0meynye...! pinky gitu~

Khairol Anuar
i want n0b0dy2 but YOU!!
(tetibe ltak gmba mr.nuek.. hehe..)

BUNKFACE pon ade perform semalam.. terbaik ah wa cakap sama lu! 
suke3!!


h0obastank perform last skali.. kit0wg tunggu jgak c0z mr.nuek nk tgk diowg.. 
aku pon nk tau jgak sape h0obastank nih.. ensem2 ke x..(gedik!) haha...

ni rupenye hoobastank.. aku xknal pon b4 nih.. hu3..

h0obastank x abes perform ag, kit0wg da nak balik..
sebabnye kaki ni mcm dah xmampu ag nak b'thn..
lenguh giler! b'diri lame giler kott..
ms0k dlm kete je, fuh lega! dpt dduk akhirnye!
b4 blik umah singgah McD dlu.. drive thru.. bru t'ingt seharian aku xmkn ag.. hu3..
wal0pon rase mngat0k ni dah mengatasi rse lapar, tp per0t kne isi gak b4 tid0!
tengah mkn pon aku ttup mate.. haha! (bur0k prangai)
pas mkn, pe ag.. menelentang kn diri kt ats katil! fuh.. nikmat!! 
lepas tu tr0s la Kr0hhH3!! (xb'dengkur pon senanye.. hehe!)

6 comments:

husna said...

Besnyeeeeee.apehal aku taktahu pon =.="

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

aku pon baru tau smlm.. tu pon sbb nuek lalu dpn klcc mse nk g keje.. tr0s dye ajk.. hu3..

citah bukan mazid said...

heh?ko tak kenal hoobastank?biar betui..hahaha! sian ko..hehe

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

cis! kuang asam ko jid! hahah! aku mne amik tau sgt psl band2 nih.. okla skang aku dah tau kn.. hahhaha!

youhazreenda said...

tak tahu pn pasal concert ni???? :(

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

i pon bru tau on that day.. 2 ary cncert tuh tau.. i g yg 1st day.. sbb ade wondergirls.. hehe..