cot cet cot cet ^^

07 February 2011

perlu ke?

eh.. npe aku on9 nih? patot kena study, banyak test menunggu.. tp TERon9 plak.. heheh.. (p0y0 la ko ai!).. ok2.. on9 kjap je! pas2 study! promise! hee~


ha, entry kali nih terasa nak cakap pasal status2 kat facebook.. tengah b'jln2 kat home fb tuh, bace la status2 orang kan.. t'jumpe plak status sorang hamba Allah nih panjang b'jela2.. dok marahkan seseorang.. ntah sape la dia marah tu kan.. pakwe dia ke, ex dia ke.. sape2 je lah! aku pdulik hape.. tapi yg aku menyampah sangat nih, perlu ke nak post status marah2, maki2 org tuh? aku rimas la bace! hari2 ade je post status marah2, kut0k2, maki2.. takat cakap kat fb je watpe.. g face 2 face la ngan owg tuh! haa.. ko maki la dpn die puas2.. takyah nak babitkan aku.. ni tak.. marah2 kt fb je nk watpe.. nak bg aku bace ape yg ko maki2 tuh.. aku x suke la! rimas tau x! HARI-HARI plak tuh ko post! ape yg mmg aku pasan slame nih, kalo ko post status, mesti marah2, kut0k2 org.. ko ni mmg asek gado ngan org je eh? ade je yg x kene.. haih.. 


ni lg satu, post yg jiwang gler2! YA ALLAH.. sabo je la aku bace! rase nk block je mereka2 nih.. hari2 nak post status utk bf/gf diorg.. kalo post kt bf/gf diorg tu je, xpe la.. ni x.. nak bg sume owg bace ayt2 jiwang ko tuh.. grrr.. geram je aku.. nyampah! 


"aku sangat rindukan dia skrg nih. dah lama tak jumpe.."
"aku tak boleh hidup tanpa dia"
"aku cintakan dia sepenuh jiwaku"
"hanya dia yg b'takhta dhatiku.. semoga kami dapat b'sama selama2nye.."

ARGHHHH!! tensyen la aku bace! ko jiwang2 ngan bf/gf ko sudah la.. tak payah la bg sume owg bace.. rimas3!! yg lg aku bengang nih, tiap stgh jam nk post cam2! ad0i..... macam ko sorg je ade bf/gf.. owg len pon ade kapel gak.. tp xde la smpai tiap stgh jam nk post jiwang2.. tak perlu la camtu.. haish~

4 comments:

youhazreenda said...

yup..stuju..ada yg ptot kite smpan kt diri kite..tk yah nk heboh satu dunia..cz dr c2 leh nmpk diri kite ni bersifat cne..

reen ade sorg friend kt fb ni,die rajin gile update status maki2 org laen..last2 reen rimas, reen delete die from friends' list reen.puas hati.haha

♥ Cheenta ♥ said...

muka kamu familiar la dear..mcmmy fwenz

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

reen : rimas kn?! maki dpn2 kn ag puas.. takat kt fb xdpt pape pon.. i x bole nk delete fren i nih.. dlu rapat ngan dye.. nnt dye touching.. heboh 1 dunie dye gtau i xnk kwn ngan dye dah.. haha..

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

cheenta : yeke? kem slm kt ur fren tuh.. hehe!