cot cet cot cet ^^

19 February 2011

SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER



assalamualaikum semua... =)

hari ni terasa nak join segmen yg danjurkan oleh abg ben ashaari.. of coz la korang kenal sape abg ben kan.. 1st time aku join segmen dia.. before ni aku tak paham pon ape bende segmen2 nih.. hu3..


ada 2 kategori untuk segmen nih..
KATEGORI 1 : blog yang mempunyai follower kurang dari 100..
KATEGORI 2 : blog yang mempunyai follower lebih dari 1500..
so, aku tergolong dalam kategori 1 je.. T_T
sape2 yg nak join, boleh la tekan sini untuk tengok syarat2nye ok.. 
bye!

6 comments:

udin said...

hye.. dtg singgah dari blog BA.. ;D

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

hye udin... thanx sudi singgah..=)

AdiaLuze said...

Alo Ai.. Akak pun famili n hasben panggil Ai gak.. Tapi nama akan Aida... Hehehe..

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Kalo sudi jom la join GA kite :)

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

hye kak ai.. (cm pnggil dri sndri plak..heheh)
thanx coz sudi singgah..=)

GergasiKecil said...

hye alya...thanks singgah blog sy...
=) datang skodeng blog kamo pula...

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

hye gergasikecil..(takot gergasi..hu3).. emm.. nme sy aisya.. not alya..=)