cot cet cot cet ^^

01 February 2011

saya jadi ahli perpustakaan awam!

Hari ni bangun pagi2, dengan malasnye pergi mandi.. ibu ajak sarapan kat banting and then pergi library sebab ibu nak carik buku rujukan.. oh, my mom sambung PhD.. so, kami anak beranak adalah STUDENT! hehe.. after sarapan nasi lemak sotong, kitorg pon gerak pergi library.. aku tak pernah pergi library tu ok! hahaha.. dah masok library, daftar jadi ahli, then i can use all the facilities available there.. buku2, computer, internet.. for FREE.. no need kad keahlian.. just show your IC or give your IC no. dah boleh guna semua benda kat dalam tuh.. and bukan kat situ je, kat mana2 perpustakaan awam.. so, tak payah nak register lagi kan if pergi library kat tempat lain.. senang kn?! hee~ 


ni la library aku pergi tadi!

Rasa macam seronok plak pergi library tadi.. tengok budak2 sekolah buat kerja sekolah same2 kat situ.. orang2 dewasa baca newspaper and magazine.. budak2 main chess, dam haji.. seronok suasana kat situ.. yang aku plak menapak ke pusat IT.. on9 fb n blog! hahaha.. ibu aku pergi carik buku.. aku on9 plak an.. hehehehe... pk0l 2 baru kitorg keluar dari library tuh.. c0z nak pergi melaka amik adik aku yang t'sgt2 la manje! nak dijemput saje! cuba2 la belaj0 naik bas tu ha.. ish3.. lenguh b*nt*t ni dok dalam kete lame2 tau.


Tadi ibu yang drive.. hari ni aku tak ada mood nak drive lah.. nape ntah.. aku melantak je dalam kete.. kah3.. limau, coklat, pas2 singgah beli pau ag.. nasi lemak pon mkn dlam kete! ha.. mmg mkn je keje aku.. pas2 masa on the way balik, singgah makan ayam panggang kat PD plak.. fuy0h! mmg per0t aku m'b0olat dgn cumel! ngah3.. dah kenyang giler, nantok plak.. mamai je dalam kete.. hee~ sampai rumah pk0l berapa ntah tadi.. xpelah, janji dah selamat sampai kan.. =)


p/s ---> vote my picture for contest "KAU JANTUNG HATIKU" 
             like the picture here ----->  klik saya! 
             like the page 1st, then u can like the picture.. vote for me! tq! 

3 comments:

citah bukan mazid said...

LIKE this entry!!
hahaha!

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

hahhaha! pasni kte gathering kt library nak??? miahahaha!

youhazreenda said...

awk di tag..amik k kt blog sy.muah!